INSCHRIJVEN BYA 2021

Wil jij sporten, avontuur, muziek, Bijbelstudie, kampvuur en meer? Dan moet jij dit jaar mee op Berea Youth Adventure! Het kampweek is van zaterdag 17 juli t/m 24 Juli 2021 en de kosten voor dit kamp zijn € 265,-. Naast vele grensverleggende activiteiten leer je meer over God en de Bijbel.

Ben jij enthousiast geworden en wil je mee met Berea Youth Adventure 2021? Vraag je ouder/verzorger je nu in te schrijven!

Na het inschrijven ontvangt u als ouder op het opgegeven emailadres informatie over de betalingswijze. Verder informatie volgt enkele weken voor vertrek.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
JongenMeisje

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Telefoon ouders/verzorgers (verplicht)

Emailadres van ouders/verzorgers (verplicht)

Eventuele emailadres van de deelnemende tiener

Gebruikt uw kind medicatie? (verplicht)
NeeJa, welke?

Welke kerk gaat u? (verplicht)

Ik, als ouder/verzorger van de deelnemer, ga akkoord dat de deelname van mijn kind aan BYA.

Ik, als ouder/verzorger van de deelnemer, ga akkoord dat er foto's en filmpjes worden gemaakt tijdens de kampweek van BYA waar mijn kind op staat.

Graag wijzen we u op de algemene voorwaarden van Berea Youth Adventure.

Door COVID 19 hebben wij een extra voorwaarde opgenomen in onze algemene voorwaarden. Lees de voorwaarden goed door voordat u akkoord gaat met de voorwaarden.

Ja, ik ga akkoordNee, ik ga niet akkoord

Is er iemand waarbij de deelnemende tiener graag bij in de clan (groepje) ingedeeld wil worden? We proberen hier rekening mee te houden.

Bijzonderheden of Vragen ?